Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Εκλεγμένος Συνδυασμός της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Α.)

ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ

Συνάδελφοι,
Είναι γεγονός ότι μέσα στις δεκαετίες πολλά αλλάζουν στην κοινωνία μας, τόσο κοινωνικά όσο και εργασιακά.
Πρέπει όμως να αναρωτηθούμε και εμείς οι ίδιοι, να κάνουμε τον απολογισμό μας και αν θέλετε να ξεφύγουμε από το αφήγημα «δώσε αφέντη μου κάτι π.χ. ένα ρεπό αργίας, γιατί εγώ είμαι ο καλός υπάλληλος, το καλό παιδί…».
Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες των πράξεων μας. Αναρωτιόμαστε πως πέρασε το Π.Σ. από την παρασημοφόρηση της σημαίας του με τον «Σταυρό του Ταξιάρχη της Τιμής» για την πολυσήμαντη προσφορά του στο Έθνος μας από τον πρώην πρόεδρο της δημοκρατίας Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο και από είδηση στα Μ.Μ.Ε για διασώσεις σε σεισμούς, πλημμύρες, αστικές και δασικές πυρκαγιές, στην αντίπερα όχθη, όχι τυχαία βέβαια και βλέπουμε στις ειδήσεις γεγονότα όπως: «Σπείρα ρευματοκλοπών στον Πειραιά, ύποπτοι αξιωματικοί, Μάτι: 102 νεκροί και 8 ύποπτοι αξιωματικοί, υπόθεση με ναρκωτικά στην Ήπειρο, ύποπτος αξιωματικός…».
Επίσης πλαστογραφίες, διπλοθεσίτες που αμείβονται και από εδώ και από εκεί, υπόδικοι που τους αναθέτουν Ε.Δ.Ε., απειλές κατά προσώπων, κατά παραγγελία Ε.Δ.Ε. και διοικητές εκτιμητές των πάντων, όπου όταν δεν βρίσκουν κάτι μεμπτό για κάποιον υπάλληλο να τον χαρακτηρίζουν απλά μη ηθικό και μη αξιοπρεπή «μαυρίζοντας» τον φάκελό του. Ενώ αφήνουν αρχισυνδικαλιστή να περιφέρεται σε υπηρεσία αεροδρομίου με έναν φάκελο και να λέει στους συναδέλφους του, ότι έχει στα χέρια του ποιοι θα φύγουν με μετακίνηση ή μετάθεση από αυτή, τραμπουκίζοντας και απειλώντας ότι θα φύγουν αυτοί που δεν θα είναι κολλητοί του !!!. Ισχυριζόμενος, δημόσια, ότι όλα γίνονται εις το όνομα υφυπουργού που «λύνει και δένει» στο Π.Σ.!!!
Δεν δεχόμαστε συνάδελφοι, ο παράνομος να σηκώνει το δάχτυλο στον νόμιμο, στον νόμο, να περιγελά την δικαιοσύνη και να παίζει με ζωές αθώων ανθρώπων.
Όποια υπόθεση και να πιάσεις τα ίδια ονόματα εδώ, τα ίδια εκεί, φίλοι, κουμπάροι, ίδιας σειράς αποφοίτησης σχολών, εκλεγμένοι αντιπρόεδροι, εκλεγμένα μέλη, κλπ.
Τεράστιες οι ευθύνες του πολιτικού συστήματος που ενώ είχαν «δικά τους παιδιά», αξιωματικούς του «κομματικού σωλήνα», επέλεγαν, όπως προφανώς διαφαίνεται, τους χειρότερους για να προαχθούν με τα γνωστά αποτελέσματα.
Ο πολιτικός προϊστάμενος που θα «καθαρίσει» το σώμα από τέτοιες «συμμορίες?» θα μείνει στις καρδιές των Ελλήνων πολιτών και των υπηρετούντων στο Π.Σ.!!!
Κύριοι κυβερνώντες διορθώστε τα λάθη. Είναι η τελευταία ευκαιρία…

ΜΕΓΑΛΗ Η ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΘΥΜΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΣΤΟ «ΜΑΤΙ»


Επικεφαλής Συνδυασμού
Ιωάννης Δ. Τσιλίκας                                  
Πυρ/μος
Τηλ: 6936187006
23-07-2020