Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»
(ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.)

Συνάδελφε και συναδέλφισσα
Στις 13 Δεκεμβρίου 2014 ολοκληρώθηκαν και στην Αττική οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων (δύο τον αριθμό) αιρετών εκπροσώπων μας στα υπηρεσιακά συμβούλια. Όπως ίσως θα γνωρίζεις η παράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  με δημόσια ανακοίνωση - προσκλητήριο στις 29-8-14 είχε προτείνει τόσο στο «συνεργαζόμενο προεδρείο» όσο και σε όλες τις ενεργές παρατάξεις της Ομοσπονδίας σε μια από κοινού συστράτευση όλων των δυνάμεων και όλων των ενεργών συναδέλφων ώστε από κοινού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι υποψήφιοι για τα υπηρεσιακά συμβούλια να εκτεθούν στην κρίση των συναδέλφων σε ένα ενιαίο και μοναδικό συνδυασμό - ψηφοδέλτιο. Με αυτό τον τρόπο η παράταξή μας θεωρούσε και θεωρεί ακόμα και θα συνεχίσει να θεωρεί και να αγωνίζεται προς την κατεύθυνση αυτή, ότι δηλαδή επιλέγονται οι καλύτεροι χωρίς διακρίσεις και πάνω από όλα δίνεται η δυνατότητα στον συνάδελφο να νιώσει ότι οι εκπρόσωποί του ομονοούν, συμφωνούν, συνεργάζονται και διαλέγονται.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά τόσο το «συνεργαζόμενο προεδρείο» όσο και οι παρατάξεις με την «σιωπή» τους αρνήθηκαν να δεχτούν την καθολική απαίτηση των συναδέλφων για κοινή στράτευση όλων κάτω από την ίδια στέγη. Άλλωστε «η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να δείχνει τίμια αλλά πρέπει και να είναι» και στην προκειμένη περίπτωση αλλά και σε πολλές άλλες το «συνεργαζόμενο προεδρείο» μόνο αυτό δεν είναι.
Εν πάση περιπτώσει μετά την άρνησή τους για κοινό συνδυασμό - ψηφοδέλτιο η παράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συμμετείχε με δικό της συνδυασμό στις εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στα υπηρεσιακά συμβούλια.
Η παράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ «γεννήθηκε» και έλαβε «σάρκα και οστά» πριν από 6 μήνες περίπου στο συνέδριο της Ομοσπονδίας στις 22 Ιουνίου στα Ιωάννινα. Και τότε όμως ο επικεφαλής της παράταξης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κ. ΔΑΔΟΥΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ από το βήμα του συνεδρίου είχε προτείνει ενιαίο ψηφοδέλτιο πράγμα που το απέρριψε τόσο ο κ. Αθάνατος Ν. ως επικεφαλής της ΔΑΚΥΠΣ όσο και ο κ. Φερτάκης Β. ως επικεφαλής «κάποιων ανεξάρτητων». Μάλιστα ο κ. Φερτάκης Β. έδωσε μάχη για την παράταξή του ώστε στη συνέχεια και ξαφνικά να αποτελέσει ένα από τα «εργαλεία» του «συνεργαζόμενου προεδρείου».
ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ!!!!!!!
Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε και να συμφωνήσουμε σε ενιαίο συνδυασμό στις 24 Ιουνίου 2014 στο συνέδριο όπως είχαμε προτείνει και τα βρήκαν μετά, κ. Φερτάκης, κ. Σταθόπουλος & Σια στις 3 Ιουλίου, 12 ημέρες αργότερα. Φαίνεται στο διάστημα αυτό τους ήρθε η «επιφοίτηση» και προέκυψε το «συνεργαζόμενο προεδρείο». Τα παρασκήνια και οι υπόγειες διαβουλεύσεις «δούλεψαν» καλά για προσωπικό και ίδιο όφελος.
Η ψήφος σου, η προτίμησή σου και η επιλογή σου  προς τους υποψηφίους της παράταξης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την εκλογή των εκπροσώπων μας στα υπηρεσιακά συμβούλια, ήταν εκπληκτική με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ο ένας  εκπρόσωπός από την παράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Παρόλο που είναι σε νηπιακή και βρεφική ηλικία, το αποτέλεσμα της 13ης Δεκεμβρίου 2014 για τα υπηρεσιακά συμβούλια την καθιερώνει στην καρδιά και την συνείδησή σου ως την ανερχόμενη δύναμη που κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη σου και την προτίμησή σου, με τις προτάσεις της, με την αγωνιστικότητά της, με την στάση της, με την προσπάθεια ολοκληρωτικής, έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης που καταβάλλει καθημερινά. Ακριβώς αυτή η εμπιστοσύνη είναι που δίνει φτερά και δύναμη στα στελέχη της παράταξης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να συνεχίσουν το ίδιο αποφασιστικά με το ξεκίνημά τους, για να φέρει νέες νοοτροπίες, νέες προτάσεις, να αποκαταστήσει το χαμένο συνδικαλιστικό κύρος της Ομοσπονδίας μας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ
ΤΟ «ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ»  ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ  ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΖΩΗ ΜΟΛΙΣ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ:
ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΟΝΑ.
ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ.

Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΩΘΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ
Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΕΣΕΝΑ ΩΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ  ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ.

                                                                  Ο επικεφαλής Δαδούδης Κώστας
                                                                                     Τα μέλη
                                                                        Αναστασιάδης Γρηγόρης 
                                                                        Παπαδόπουλος Γεώργιος 
                                                                        Τσιλίκας Ιωάννης