Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ.Π. ΑΤΤΙΚΗΣ)

Όταν στις 18-2-2014 δηλώναμε στο blog μας την αντίθεσή μας για την απασχόληση πολιτικού υπαλλήλου στην γραμματεία της Ένωσης, όπου υπάρχει εκλεγμένος γραμματέας για την υποστήριξη της θέσης αυτής, ήταν γιατί δεν θέλαμε να δαπανώνται χρήματα από τις συνδρομές των πυροσβεστών για την κάλυψη θέσης που όφειλε να εξυπηρετείται από τον εκλεγμένο γραμματέα.
Σήμερα επανερχόμεθα στο θέμα γιατί υπέπεσε στην αντίληψή μας το εξής:
Στάλθηκαν δύο έγγραφα, το ένα προς τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθηνών στις 11-4-2014 όπου ζητείτο ο διορισμός δικαστικού αντιπροσώπου για την νομότυπη εκλογή εφορευτικής επιτροπής, διαδικασία που κατέπεσε αλλά γι αυτό θα επανέλθουμε με άλλο σημείωμα, και μια άλλη ανακοίνωση στις 13-4-2014 όπου καλούνται  οι συνάδελφοι να παραστούν στην ψηφοφορία για εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
Το περίεργο σ’ αυτά τα δύο έγγραφα είναι ότι το μεν ένα έχει ως διεύθυνση στην κεφαλίδα την οδό Δεληγιώργη 25 και Κεραμεικού (το έγγραφο απευθύνεται προς το Πρωτοδικείο Αθηνών ) με ημερομηνία 11-4-2014 και το άλλο έχει ως διεύθυνση στην κεφαλίδα Αγ. Κωνσταντίνου 57.
Λάθος? Αβλεψία?
Σε απόσταση 2 ημερών γιατί ένα τέτοιο  λάθος?
Γιατί η κεφαλίδα με την παλιά διεύθυνση του συλλόγου να παραμένει στον υπολογιστή? Αβλεψία ίσως?
Δημιουργούνται  ερωτήματα…