Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Η ομιλία της Αρχιπυροσβέστριας Σίσσυς Σφυρή, που έγινε κατά τη διάρκεια της γενικής συνελεύσεως για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, που πραγματοποιήθηκε στις 12/5/2012 στο ξενοδοχείο STANLEY

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ
Συνάδελφοι η χρονική στιγμή είναι κρίσιμη για όλους μας. Με την εμπειρία που έχω εκτιμώ ότι η περιφρούρηση των δικαιωμάτων μας θα πρέπει και πρέπει να ξεκινά από την οικογένεια μας και τον εργασιακό χώρο.
Προτείνω λοιπόν ένα κάλεσμα στη νέα γενιά συναδέλφων να ξεκινήσουμε συνθέτοντας το διεκδικητικό μας δικαίωμα και περιφρούρησης του εργασιακού μας χώρου. 
Εκτιμώ πως συστατικό στοιχείο της διεκδίκησης είναι η ανανέωση και η σύνθεση των δυνάμεων αυτών.
Ως παλιά συνάδελφος- μητέρα εργαζόμενη πολλά χρόνια νοιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη για τα μέχρι σήμερα γεγονότα που έχουν συμβεί στην πατρίδα μας.
Η ελάχιστη προσφορά που μπορώ να δώσω στο Σώμα που υπηρετώ είναι η Ανάδειξη και η στήριξη νέων συναδέλφων μέσα από την σύνθεση .
Αυτό πιστεύω ότι είναι η δραστική ουσία που χρειάζεται για την ίαση στο εργασιακό ζήτημα. Είμαι στην ευχάριστη θέση σήμερα να σας ανακοινώσω την δημιουργία ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου.
Με την ονομασία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ.
Εύχομαι καλή επιτυχία στους  Ανεξάρτητους Πυροσβέστες δίνοντας ελπίδα στους εργαζόμενους της Αττικής για ένα καλύτερο μέλλον.
Ευχαριστώ πολύ όχι  μόνο γιατί με ακούσατε αλλά και για το σεβασμό και στην αγάπη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.
Και εγώ σας αγαπώ και σας σέβομαι όλους.
  
                                                            Με συναδελφική εκτίμηση

                                                                          Σίσσυ Σφυρή
                                                                     Αρχιπυροσβέστρια