Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Ανακοίνωση

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

(Εκλεγμένος Συνδυασμός της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Α.)

 

ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ Π.Σ. – ΟΛΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Συνάδελφοι,

Μετά από 03 μήνες το Α.Π.Σ. απάντησε στο αίτημά μας για πληροφορίες σχετικά με το ταμείο αλληλοβοήθειας. Η απάντηση είναι αρνητική για οποιαδήποτε πληροφορία και στις δύο ιδιότητες που φέρω τόσο ως μέτοχος του ταμείου καθώς εκπληρώνω στο ακέραιο τις οφειλές μου προς το ταμείο, αλλά και ως εκπρόσωπος υπαλλήλων  Π.Σ.- συνδικαλιστής.

Επίσης θέλω να σας ενημερώσω ότι δεν μας παραπέμπουν σε καμία παλαιότερη διαταγή του Α.Π.Σ. που να παρέχει ενημέρωση για το χρηματικό υπόλοιπο του ταμείου, ή σε περιπτώσεις χρηματικών δωρεών από ιδιώτες προς αυτό, ή τόκους που μπορεί να αποκομίζουν από τραπεζικά ιδρύματα που διαχειρίζονται τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τις δικές μας εισφορές !!!

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους όσους (επίσημα) δέχτηκαν να μας καταθέσουν την περίπτωσή τους ότι δεν έγινε εφικτό να αποζημιωθούν από το ταμείο.

Να σας ανακοινώσω ότι το ίδιο ακριβώς συνέβη και στη δική μου περίπτωση.

Γι’ αυτό απευθύνω κάλεσμα σε όσους έχουν απορριφθεί τα αιτήματά τους για χρηματικό βοήθημα από το ταμείο να μιλήσουν και να περιγράψουν με απλά λόγια ποιο πρόβλημα υγείας π.χ. είχαν και ότι απορρίφθηκε η αίτησή τους στα αρμόδια δικαστικά όργανα του κράτους. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Εμείς ως οφείλουμε θα καταθέσουμε όλα τα έγγραφα που μας δώσατε στην εισαγγελία Αθηνών.

Πρέπει όλοι να αναλάβουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί.

Το ταμείο συστάθηκε για όλους μας.

 

Επικεφαλής Συνδυασμού

Ιωάννης Δ. Τσιλίκας

           Πυρ/μος                      

http://anexartitoipyrosvestes.blogspot.com     

Τηλ: 6936187006

25-05-2020