Τετάρτη 15 Μαΐου 2013


Αθήνα, 14.5.2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Της συνδικαλιστικής παράταξης με την επωνυμία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, μέλος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Αττικής.

ΠΡΟΣ
Την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
ΥΠΟΨΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2 ΑΘΗΝΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στις 28.3.2013 συνεδρίασε στα γραφεία της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.), η οποία είναι μέλος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του Προέδρου της, με αντικείμενο συνεδρίασης θέματα τρέχουσας διαχείρισης.
Κατά την ως άνω συνεδρίαση, όπως πολλές φορές κατά το παρελθόν, μέλη της συνδικαλιστικής μας παράταξης, τα οποία κατέχουν και συνδικαλιστικές ιδιότητες και είναι εκλεγμένα ως τακτικά ή αναπληρωματικά μέλη σε πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια ή τριτοβάθμια σωματεία και ενώσεις του Πυροσβεστικού Σώματος, προσήλθαν στον χώρο της συνεδρίασης, με σκοπό να την παρακολουθήσουν και να ενημερώσουν μετά το πέρας αυτής αφενός μεν τα μέλη των σωματείων και των ενώσεών τους, αφετέρου δε τα μέλη της παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Παρών μάλιστα κατά την ως άνω ημέρα και ώρα ήταν και ο επικεφαλής της συνδικαλιστικής μας παράταξης Ιωάννης Τσιλίκας, Αρχιπυροσβέστης, ο οποίος κατέχει και την ιδιότητα του αιρετού αναπληρωματικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
Ωστόσο κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. ο Πρόεδρος αυτής μας ζήτησε να αποχωρήσουμε επιτακτικά, «απειλώντας» μάλιστα ότι δεν θα ξεκινήσει η συνεδρίαση, αν δεν αποχωρήσουμε. Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που μας ζητούσε να μην παρευρισκόμαστε στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. αναίτια και χωρίς ουδεμία εκ μέρους μας συμπεριφορά που να δικαιολογεί αυτήν την εχθρική, αντιδημοκρατική και αντισυνδικαλιστική αντιμετώπισή μας.
Μάλιστα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. μας ενημέρωσε ότι σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων των συνδικαλιστικών ενώσεων είναι κεκλεισμένων των θυρών και όχι δημόσιες. Μετά από αυτήν την πρωτοφανή αντιδημοκρατική και αντισυνδικαλιστική συμπεριφορά ζητήσαμε κοσμιώτατα να αποφασίσει το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. για την παρουσία μας ή όχι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, πράγμα που έγινε σε ψηφοφορία στην οποία κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε ΟΛΕΣ οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου να είναι εφεξής κεκλεισμένων των θυρών.
Ζητήσαμε το σχετικό Πρακτικό Δ.Σ. και το έγγραφο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο οποίο βασίστηκε η εν λόγω κατά πλειοψηφία ληφθείσα απόφαση, μας τα ενεχείρησαν και σας τα επισυνάπτουμε.
Κατά τη γνώμη μας τίθεται μείζον νομικό, ηθικό ζήτημα, καθώς με την απόφαση αυτή πλήττεται ευθέως η συνδικαλιστική ελευθερία και η ελεύθερη συνδικαλιστική δράση, οι αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον των εργαζομένων και στη διαχείριση των οικονομικών πόρων που προέρχονται από αυτούς δεν μπορεί να λαμβάνονται εν κρυπτώ και παραβύστω και μάλιστα κατ’ επίκληση εγγράφων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που δήθεν τις νομιμοποιούν.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, σας καλούμε να λάβετε ξεκάθαρη θέση τόσο ως προς τη νομική ισχύ και βασιμότητα του με αρ. πρωτοκόλλου 103/6.3.2013 εγγράφου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. όσο και ως προς τον αποκλεισμό αιρετών συνδικαλιστικών εκπροσώπων από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Μετά ειλικρινούς τιμής

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 14.5.2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Της συνδικαλιστικής παράταξης με την επωνυμία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, μέλος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Αττικής.

Θέμα: Ζήτω τα παράλογα…

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στις 28.3.2013 συνεδρίασε, μετά από διαδοχικές αναβολές, στα γραφεία της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής, με αντικείμενο συνεδρίασης θέματα τρέχουσας διαχείρισης.
Κατά την ως άνω συνεδρίαση, εμείς πιστοί στην διαυγή και διεκδικητική συνδικαλιστική δράση που σας έχουμε συνηθίσει, και όπως είχαμε ήδη προαναγγείλει με την από 26.2.2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ μας, ήμασταν εκεί με σκοπό να την παρακολουθήσουμε και να σας ενημερώσουμε μετά το πέρας αυτής για όλα τα ζητήματα που σας αφορούν σε δύσκολες οικονομικά, εργασιακά και υπηρεσιακά εποχές.
Δεν ήταν η πρώτη φορά. Πολλές φορές κατά το παρελθόν, μέλη της συνδικαλιστικής μας παράταξης, τα οποία κατέχουν και συνδικαλιστικές ιδιότητες και είναι εκλεγμένα ως τακτικά ή αναπληρωματικά μέλη σε πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια ή τριτοβάθμια σωματεία και ενώσεις του Πυροσβεστικού Σώματος, έχουν παρακολουθήσει συνεδριάσεις Διοικητικών Συμβουλίων της Ομοσπονδίας.
Ωστόσο ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΦΟΡΑ, που κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. ο Πρόεδρος κ. Αθάνατος μας ζήτησε να αποχωρήσουμε επιτακτικά, «απειλώντας» μάλιστα ότι δεν θα ξεκινήσει η συνεδρίαση, αν δεν αποχωρήσουμε. Αυτή η συμπεριφορά του έρχεται σε συνέχεια άλλων συμπεριφορών του, περί μη χορήγησης αιτούμενων εγγράφων παρανόμως, άρνησης κάθε είδους καλοπροαίρετου ελέγχου και κριτικής κ.α. τα οποία έχουν λάβει ανησυχητικές διαστάσεις τον τελευταίο καιρό. Σημειώνουμε ότι και σε αυτήν μας την παρουσία ήμασταν κοσμιώτατοι, ευγενείς αλλά και δεν «μασήσαμε τα λόγια μας» σε αντίθεση με την ανοίκεια, αναίτια και απροκάλυπτα εχθρική, αντιδημοκρατική και αντισυνδικαλιστική αντιμετώπισή μας από τον εν λόγω κύριο.
Μάλιστα μας ενημέρωσε ότι σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων των συνδικαλιστικών ενώσεων είναι κεκλεισμένων των θυρών και όχι δημόσιες. ΕΚΕΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να καλύπτει τέτοιες πρακτικές. Ωστόσο, ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να ξέρει που βάζει την υπογραφή του…Για αυτόν το λόγο ζητήσαμε να αποφασίσει το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. για την παρουσία μας ή όχι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, πράγμα που έγινε σε ψηφοφορία στην οποία κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε ΟΛΕΣ οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου να είναι εφεξής κεκλεισμένων των θυρών. Επομένως, εάν θέλετε να πληροφορηθείτε ποιες αποφάσεις έλαβε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μήπως και σας αφορούν ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!
Δεν υπήρχε βέβαια περίπτωση να το αφήσουμε έτσι αυτό, για αυτό και ζητήσαμε το σχετικό Πρακτικό Δ.Σ. και το έγγραφο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο οποίο βασίστηκε η εν λόγω κατά πλειοψηφία ληφθείσα παράνομη απόφαση, για να πράξουμε προς κάθε κατεύθυνση, συνδικαλιστική, νομική κλπ  τα δέοντα… και ο νοών νοείτω…
Κατά τη γνώμη μας τίθεται μείζον νομικό, ηθικό ζήτημα, καθώς με την απόφαση αυτή πλήττεται ευθέως η συνδικαλιστική ελευθερία και η ελεύθερη συνδικαλιστική δράση, οι αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον των εργαζομένων και τη διαχείριση των οικονομικών πόρων που προέρχονται από αυτούς δεν μπορεί να λαμβάνονται εν κρυπτώ και παραβύστω και μάλιστα κατ’ επίκληση εγγράφων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που δήθεν τις νομιμοποιούν. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ δεν το επιτρέπουν και δεν θα το επιτρέψουν και στο μέλλον βασιζόμενη στη δύναμη που μας δίνεται ΕΣΕΙΣ.
Τηρώντας την υπόσχεσή μας  καταθέσαμε στο αρμόδιο δικαστήριο ασφαλιστικά  μέτρα εναντίον  των απαράδεκτων αυτών  ενεργειών τους  που θα εκδικαστούν τις επόμενες ημέρες.
Η  Δικαιοσύνη  έχει πλέον το  λόγο. 

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ - ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

(ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Ε.Υ.Π.Σ.Π.ΑΤΤΙΚΗΣ)


Συνάδελφοι
Την 08/05/2013 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας. Ημέρα Τετάρτη του Πάσχα. Για ακόμα μια φορά η στοχευόμενη ενέργεια της παράταξης του Προεδρείου να επιμένει να γίνει η Γ.Σ. την εβδομάδα αμέσως μετά το Πάσχα είχε καταστροφικά αποτελέσματα για την μαζική συμμετοχή των μελών μας. Οι συνάδελφοι, μη έχοντας άλλη επιλογή, δεν κατάφεραν να δώσουν ένα ηχηρό και δυναμικό παρόν.
Δεν τους έδωσε αυτή την επιλογή το Προεδρείο, διότι επέλεξε, παρόλη την αντίδραση του συνδυασμού ‘’Ανεξάρτητοι Πυροσβέστες Αττικής’’, μια ημέρα που οι περισσότεροι έλειπαν ή σε εορταστική άδεια ή επειδή ήταν καθημερινή να μην μπορούν, όσοι εργάζονται στα γραφεία τους, να προσέλθουν.
Επειδή με γνώμονα το καταστατικό του σωματείου έπρεπε στο 1ο τρίμηνο του έτους να προγραμματιστεί και να πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι οι παλαιοί αρχισυνδικαλιστές  ‘’δεν πρόλαβαν ή δεν κατάλαβαν’’ πως πέρασε ο πολύτιμος χρόνος για μια πιο οργανωμένη και αξιέπαινη προσπάθεια από αυτούς. Πιστεύουμε ότι υπήρξε σκοπιμότητα και μεθοδευμένη προσπάθεια απαξίωσης του θεσμού της Γ.Σ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
Διότι κάθε φορά μας λέτε τα ίδια και τα ίδια. Κάθε φορά η συμμετοχή των συναδέλφων, με βαρύτατη την ευθύνη σας γι’ αυτό, είναι ελάχιστη. Πότε ήταν 20 άτομα, πότε 30, πότε 10. Δεν προβληματιστήκατε ή σας ικανοποιεί η εικόνα αυτή;
ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ 20 Η 30;
Τόσα χρόνια δεν μπορέσατε να δώσετε λύσεις σε αυτά τα προβλήματα; Και ζητάτε την συνεχή επιβράβευση σας;
ΜΟΝΟ ΤΥΦΛΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΦΕΡΕΙ
Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ  να μας προσκομίσετε τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είστε νομοταγείς. Παρόλο που ο επικεφαλής του συνδυασμού μας σας προκάλεσε επανειλημμένα.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;
•    Δεν μας απαντάτε σε 10 αιτήματά μας που έχουν κατατεθεί στο Προεδρείο
•    Δεν προωθείται 22 προτάσεις μας προς συζήτηση και επίλυση
•    Δεν επιδεικνύεται σημαντικότατα έγγραφα που αφορούν τα οικονομικά του Σωματείου μας
•    Δεν ενημερώνετε τους συναδέλφους,  όπως οφείλετε, με πλήρη διαφάνεια για τα πάντα.
Πού είναι τα προηγούμενα βιβλιάρια καταθέσεων της τράπεζας που είχαμε τα χρήματα του ταμείου του Σωματείου μας και αρνηθήκατε και αρνείστε κύριε Γραμματέα κ. Σταθόπουλε Δημήτριε να μας τα φανερώσετε;;; Πού είναι κύριε Γραμματέα και πρώην Πρόεδρε του Σωματείου επί σειρά ετών, τα προηγούμενα παραστατικά που θα πρέπει να ταυτίζονται με τους λογαριασμούς των βιβλιαρίων;;;
Αρνηθήκατε για μία ακόμα φορά στην Γ.Σ. να τα φανερώσετε.
ΓΙΑΤΙ;;;
Για όλες αυτές τις υποψίες που δημιουργήσατε η πρότασή μας ήταν :
•    ΟΧΙ στον Διοικητικό Απολογισμό
•    ΟΧΙ στον Οικονομικό Απολογισμό
Είναι λυπηρό συνάδελφοι, λόγο προσωπικής φιλίας ή μικροκομματικής σκοπιμότητας, με τόσα πολλά αναπάντητα ερωτήματα από την πλευρά της παράταξης που διαχειρίζεται την τύχη  μας, να ψηφίζεται ΝΑΙ ενώ εμπρός σας βλέπετε να συντελείται κάτι το τόσο τραγικό: την πλήρη απαξίωσή μας ως επαγγελματίες Πυροσβέστες αλλά προ πάντων ως  Άνθρωποι. Χαίρεστε κύριοι επειδή με 9 μόλις ψήφους  διαφορά ‘’κλείσατε τα βιβλία σας;’’
ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ‘’ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑΝ’’.
Οι Ανεξάρτητοι Πυροσβέστες Αττικής ζητούν ΤΩΡΑ έλεγχο από ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ και καταθέτουν άμεσα στον αρμόδιο εισαγγελέα ότι νομίμως έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν. 

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ


                                                         10-05-2013            
                                         Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
                                                                                                                                   Ιωάννης Δ. Τσιλίκας    
Αρχ/στης  
                                                                                                                                                                    (επικεφαλής του συνδυασμού)
                                                                                                                                                                          Τηλ.6936-187006 - anexpyrosvestes@gmail.com

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Καλό Πάσχα

Ανακοίνωση

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΤΙΚΗΣ
(ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Ε.Υ.Π.Σ.Π.ΑΤΤΙΚΗΣ)

Συνάδελφοι
Αυτές τις Άγιες ημέρες που η θρησκευτική κατάνυξη μας “οδηγεί” σε περισυλλογή, με το Θείο δράμα να μας δημιουργεί συναισθήματα λύπης, απογοήτευσης και φόβου για το μέλλον μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε το ηχηρό μήνυμα της παράδοσης του λαού μας:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ
Είναι μέσα μας…. Είμαστε εμείς!!!
Είμαστε εμείς, που ξεκινώντας π.χ. τα πρώτα περιπολικά της αντιπυρικής περιόδου και γνωρίζοντας τα προβλήματά μας σε ανθρώπινο δυναμικό, σε υλικά κ.ο.κ. πάλι θα κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό να φαντάζει ένα μικρό ΘΑΥΜΑ!!!
Είμαστε εμείς που πιστεύουμε ότι:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ‘’ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ’’ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ‘’ΠΑΡΑΓΚΕΣ’’ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ !!!
Είμαστε εμείς που θέλουμε:
Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ‘’ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ’’ 82 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ‘’ΜΠΡΑΒΟ’’ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ‘’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ’’….
Είμαστε εμείς που θέλουμε:
 Άμεση κινητοποίηση των συνδικαλιστικών οργάνων για την εξαίρεση της Ε.Μ.Α.Κ. από το άρθ. 20 του Ν.3865/2010
Είμαστε εμείς που μαζί με την προαναφερόμενη πρόταση με αρ. πρωτ. 31-02/04/2013 καταθέσαμε και τόσες άλλες που γι’ αυτές ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Είμαστε εμείς που ακόμα και εάν ο πρώην πρόεδρος κ. Σταθόπουλος Δημήτριος και νυν γραμματέας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Αττικής μας χλεύαζε στο τελευταίο Δ.Σ. την 15/04/2013 ρωτώντας: ’’ποιός είσαι εσύ ρε που θα σου δίνω λόγο σε ότι ζητάς’’ και αρνήθηκε δημόσια ενώπιων του Δ.Σ. να κοινοποίηση την πρόταση για την Ε.Μ.Α.Κ . στην ομοσπονδία μας …
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.
Θα πηδήξουμε τα εμπόδια του συνδικαλιστικού στίβου και θα κινήσουμε  όλες τις νόμιμες διαδικασίες όσο κι αν χρειαστεί!!!
Εκλάβατε το χρόνο που σας δόθηκε για να ενεργήσετε τα δέοντα ως αδυναμία μας…
ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ
Δεν σεβαστήκαμε, ούτε και φοβηθήκαμε την όποια αλαζονική συμπεριφορά σας. Σεβαστήκαμε τον συνάδελφο πυροσβέστη και τον καλούμε να δώσει δυναμικό παρών, για να ακούσει, συλλογιστεί, κρίνει και αποφασίσει για το μέλλον του στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, την:
ΤΕΤΑΡΤΗ 08 ΜΑΙΟΥ 2013 Ω/09:00 π.μ
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ‘’STANLEY’’ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΑΘΗΝΑ - ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ).
Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο για τους συναδέλφους να παρευρεθούν, λόγω των εορταστικών ημερών, αλλά να ’ναι καλά το Προεδρείο και η πλειοψηφία του, που με πολύ προσοχή φρόντισαν την σωστή ημερομηνία γι’ αυτούς για τη Γενική Συνέλευση…
ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Συνάδελφοι,
ΕΙΣΑΣΤΑΝ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ…ΚΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ‘’ΕΝΙΠΤΕ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ’’…

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία, δύναμη και ευτυχία.
                                                      Με εγκάρδιους χαιρετισμούς.
                                                                                                                                                                                                                 01-05-2013

Ιωάννης Δ. Τσιλίκας 
     Αρχ/στης 
 
         (Επικεφαλής του συνδυασμού)
        Τηλ.6936-187006  
  anexpyrosvestes@gmail.com